top of page

Brocante markt in Valkenswaard

 

Op zaterdag 26 oktober organiseert Heerenlanden Events, i.s.m. Valkenswaard Centrum, een brocante markt: ‘Zjuh veu de la Moer’, in het centrum van Valkenswaard.


Ca. 30 standhouders zijn met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland, aanwezig in het centrum van Valkenswaard.


Kom naar deze sfeervolle ééndaagse brocante markt met: antiek, brocante, vintage, retro, verzamelingen, meubilair en decoratie.


Tevens zijn er diverse optredens, proeverijen, enz.

Openingstijden

zaterdag 26 oktober 10.00 - 17.00 uur

Entree

Gratis

Adres

Centrum Valkenswaard

Zjuh veu de la Moer

Een bierfestival met een knipoog naar onze zuiderburen. Proeverijen van Belgische bieren, streekproducten, muziek & ander vertier!

Klaar voor een weekend vol plezier en gezelligheid? Kom dan naar Hét speciaalbieren festival in Valkenswaard op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024. Beide dagen vanaf 12 uur genieten van Belgische bieren, streekproducten, live muziek, lekker eten en leuke activiteiten voor jong en oud.

Valkenswaard is een plek voor levensgenieters, voor natuurliefhebbers en cultuursnuivers, voor funshoppers en culinaire fijnproevers, voor stappers en sportievelingen. Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven. Valkenswaard heeft een verrassend veelzijdig voorzieningenniveau, zowel in sociaal, cultureel, sportief als recreatief opzicht. De gemeente telt meer dan 30.000 inwoners en vormt met de dorpskernen Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft een Bourgondische gemeente in het hart van natuurpark De Groote Heide, op de Belgische grens

 

Ontmoet nieuwe mensen, struin over de ruim opgezette Brocante markt en proef heerlijke Belgische streekgerechten van de foodondernemers. Zjuh veu de la Moer belooft een onvergetelijk plezant weekend te worden in het pittoreske Valkenswaard.

Met een volle stempelkaart, die je ontvangt bij aankoop van een deelnemerskaart, maak je kans op een weekend voor 2 personen naar Gent of Brugge.

Alleekes, we zien jou toch ook?

Website Visit Valkenswaard

bottom of page