Brocante op Paleis Het Loo

Goed nieuws voor liefhebbers van voorwerpen met een verleden! Paleis Het Loo is op vrijdag 2 juli, zaterdag 3 juli en zondag 4 juli de locatie voor een gevarieerde brocante fair.

 

De kramen van bijna 40 brocanteurs worden uitgestald op het Stallenplein en in de paleistuin.

 

De kramen worden ingericht met uiteenlopende waar: romantisch, stoer, fleurig en robuust. De leukste inspiratie en brocante voor huis, tuin en keuken.

Naast de kramen maken de Franse chansons van Jolie Coeur de sfeer compleet. Tevens zullen op alle drie de dagen extra activiteiten worden verzorgd. 

 

De mooiste fotoplekken zijn aangegeven met gouden lijsten om foto's zelf te maken en er is een groot fotodoek van Paleis Het Loo op de Aanspanplaats. Hier zal zaterdag en zondag een "ouderwetse" fotograaf de bezoekers op de foto's zetten. Foto's kunnen meteen worden meegenomen als aandenken.

 

Transportservice

Aangezien de kramen tot aan ver in de paleistuin staan, is er mogelijkheid tot transport service. In de tuinen gekochte artikelen worden naar het Stallenplein gebracht, om ze daar aan het eind van het bezoek op te kunnen halen.

Openingstijden:

vrijdag 2 juli 10.00-17.00 uur

zaterdag 3 juli 10.00-17.00 uur

zondag 4 juli 10.00-17.00 uur

Entree: € 8,50

Kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,-
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Een entreeticket geeft toegang tot de Brocante fair, de tuinen, stallen, restaurants en de Oranje-wandeling door het paleispark.

Plattegrond

Lees hier de Coronamaatregelen van Paleis Het Loo.

Adres:

Bezoek - en navigatieadres: Koninklijk Park 16, 7313 AA Apeldoorn

Voor Google Maps: Parkeerplaats Het Loo

Website Paleis Het Loo

Logo_het_loo.png
DSC_0980_00003.jpg